Zoeken

Vergelijken

14dg Retourrecht

Vertrouwd kopen

 

Wat is het verschil

Er is een wezenlijk verschil tussen mannen en vrouwen en hun schoenen. Vrouwen zweren bij een overvolle schoenenkast.Bij elke gelegenheid moeten ze op zoek naar dat ene paar schoenen die bij dat ene jurkje passen. Mannen nemen hun sneakers vast, trekken die aan en zijn klaar.

Dat heeft uiteraard zijn oorsprong in de genen van mannen en vrouwen en de maatschappelijke verschillen.Maar ook niet te vergeten is de druk van de maatschappij om ons steeds op ons best te vertonen.Vrienden, collega’s leggen de lat onbewust steeds hoog. Iedereen steekt wel tijd om de gepaste outfit en een mooi paar schoenen aan te trekken, dus onbewust ga je zelf ook nadenken over hoe jij er goed kan uitzien.

Want met vrienden optrekken die er steeds op hun paasbest uitzien en jij die erbij staat in een minder leuke outfit.Ze zullen het je misschien niet onmiddellijk zeggen, maar je zal zelf ook wel merken dat dit meespeelt in jouw hoofd.Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak en een andere kijk op het leven en zeker specifiek over kledij en schoenen.Dus daar valt ook wat over te zeggen. Het is zeker geen exacte wetenschap.Wat je vaak hoort en leest is dat je je goed moet voelen in je kledij. Dus dat is altijd een eerste werkpunt.